Humor

En gamling på 98 år gjorde sin årliga läkarundersökning….

En gamling på 98 år gjorde sin årliga läkarundersökning. Läkaren frågade hur han kände sig.

– Jag har aldrig mått bättre. Min fästmö är 18 år, är gravid och väntar mitt barn. Inte så dåligt… eller hur doktorn? frågade gamlingen.

Läkaren funderade en stund och sade:

– Låt mig berätta en historia för dig. Jag känner en jägare som aldrig har missat ett tillfälle till att jaga. Men, en dag placerade han av misstag, sitt paraply på ryggsäcken istället för geväret. När han var i skogen stod plötsligt en björn framför honom. Han tog paraplyet från ryggsäcken, siktade på björnen och …, PANG!!! Björnen föll ned och var död.

– Ha, ha, ha… Det är inte möjligt, skrattade den gamle. Det måste ha varit någon annan jägare som sköt björnen.

– Just precis, svarade läkaren