Hälsa

Han tar bakpulver på sina naglar – resultatet kommer chocka dig!

Våra naglar säger väldigt mycket om vår personlighet. En person som sköter om sina naglar är enligt många mer fräsch än någon som inte alls tänker på hur dom ser ut. För tänk själv, hur trevligt är det egentligen med någon som har ovårdade naglar men en massa smuts under? Inte så mysigt, eller hur? Även om man kanske främst tänker att det är tjejer som lägger mycket tid på sina naglar, så är det något alla killar också borde göra nu genast.

Faktum är att enligt många undersökningar som gjorts tycker tjejer att fina och fräscha naglar är bland det viktigaste hos en kille.

Men hur gör man egentligen om man vill ha fina och välmående naglar. Du ska nu få lära dig hur dina naglar blir starkare och växer snabbare!

Att ha fina och fräscha naglar är något som alla borde sträva efter. Även killar, eftersom tjejer tycker att det är bland det viktigaste.

Att ha fina och fräscha naglar är något som alla borde sträva efter. Även killar, eftersom tjejer tycker att det är bland det viktigaste.

Många har tunna och sköra naglar, dessutom biter många på naglar vilket bara gör allting så otrevligt. Istället för att spendera massa pengar på olika nagelbehandlingar och produkter, ska du nu få lära dig hur man enkelt och billigt får välmående naglar. När man ser personen i videoklippet som börjar hälla bakpulver på naglarna kanske man blir lite tveksam till en början, men vänta då bara tills du ser resultatet.

Se hur man gör i klippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner. Det vill dom inte missa!

Se hur man gör här: