Viralt

Hon somnar med benen på passagerarsätet, vad som händer sedan förändrar hennes liv för alltid.

22-åriga Bethany körde hem från sin mosters hus i Michigan i augusti 2010. Hon var i passagerarsätet med sin pojkvän bakom ratten i en 2002 Pontiac Sunfire. När de passerat gränsen till Oshawa, gjorde Bethany något de flesta av oss skulle göra utan att tänka efter.

Hon sträckte ut sig, fällde ner ryggstödet och satte upp fötterna på instrumentbrädan.Vad hände sedan förändrade hennes liv för alltid.

Medan Bethany tog en powernap, så kolliderade en bil med en motorcykel längre fram, som orsakade en tragisk kedjereaktion. En halvlastbilschaufför framför deras bil stampade på sina bromsar. Hennes pojkvän kunde inte stoppa bilen i tid för att undvika en krock. Han hann dock flytta sin bil i tid för att rädda hennes ben; benskador är mycket vanligt som ett resultat av bilkrascher.

Motorcyklisten avled, Bethanys pojkvän behövde 100 stygn och när det gäller Bethany så har hennes liv för alltid förändrats eftersom hon satte fötterna upp på instrumentbrädan .Hon bröt båda fötterna, och när krockkuddar utlöstes, slog de tillbaka av hennes knän som då smällde henne i ansiktet och lämnade henne med en bruten ögonhåla, kindben, och näsa.

Även om hon inte har något minne av kraschen så känner hon av dess effekter varje dag.Hon måste ta 20 tabletter varje morgon bara för att hantera sin smärta.

Bethany gick ut till allmänheten med sin historia för att hjälpa andra lära av hennes misstag.

Titta på hennes berättelse nedan, och dela gärna detta budskap med dina vänner på Facebook.

Detta är Bethany. När hon var 22 år så körde hon och hennes pojkvän hem.

Bethany var i passagerarsätet med sin pojkvän bakom ratten i en 2002 Pontiac Sunfire.

Allt var lugnt.

Hon sträckte ut sig, fällde ner ryggstödet och satte upp fötterna på instrumentbrädan.Vad hände sedan förändrade hennes liv för alltid.

Medan Bethany tog en powernap, så kolliderade en bil med en motorcykel längre fram, som orsakade en tragisk kedjereaktion. En halvlastbilschaufför framför deras bil stampade på sina bromsar. Hennes pojkvän kunde inte stoppa bilen i tid för att undvika en krock.

Ovanstående bild visar hur deras bil såg ut efter kraschen.

Bethany och hennes pojkvän överlevde , men hennes liv har förändrats för alltid, eftersom hon satte fötterna upp på instrumentbrädan.

Driving.ca

Hon bröt båda fötterna, och när krockkuddarna utlöstes, slog de tillbaka hennes knän som då smällde henne i ansiktet och lämnade henne med en bruten ögonhåla, kindben, och näsa.

Även om hon inte har något minne av kraschen så känner hon av dess effekter varje dag.

Hon måste ta 20 tabletter varje morgon bara för att hantera sin smärta. Hon måste bära särskilda ortopediska skor. Hon kan inte delta i aktiviteter som andra tjugoåringar vanligtvis utövar.

Betania, nu 26, hoppas hennes historia kommer att hjälpa andra att lära av hennes misstag.

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!