Mamman får reda på att grannen kidnappade hennes baby för 17 år sedan, men förlåter henne ändå!

Mamman får reda på att grannen kidnappade hennes baby för 17 år sedan, men förlåter henne ändå!

Det var hjärtskärande och smärtan gick aldrig bort. Celeste Nurse födde en vacker flicka, Zephany, men när hon var 3 dagar gammal, kidnappades hon.

”Det är hjärtskärande för en mamma”, säger Celeste. ”Du kan inte sluta tänka på henne.”

Varje år firade familjen Zephanys födelsedag och undrade var hon var, om hon var OK, och om de någonsin skulle få se henne igen.

17 år senare, 2015, Celestes dotter, Cassidy kom hem från skolan. Hon sade att hon hade träffat en klasskamrat, en flicka som såg ut precis som hon, och av någon anledning kände hon sig tvingad att lära känna henne.

Celeste och hennes make Mourne, gick till skolan för att se denna klasskamrat och knäppte några bilder.

”Jag fick en känsla inuti. Mitt hjärta sa: ”Det här är min dotter. Detta är min dotter! ”” sa Celeste.

De meddelade polisen som genomförde ett DNA-test. Det var hennes dotter Zephany. Otroligt nog, upptäcktes det att Zephany var granne till dem hela tiden, de levde bara ett kilometer bort.

”Jag kunde inte sluta gråta. Jag kunde inte sluta gråta. Jag sa: ”Till slut hittade jag dig. I 17 år har jag letat efter dig. Jag hittade dig äntligen, du min igen, ’ ”, sade hon.

Kidnapparen greps och dömdes för människorov, men Celeste är otroligt förlåtande. Den kvinna som tog Zephany skadade inte henne.

”När jag ser kvinnan som tog henne, vill jag ge henne en kram”, säger Celeste. ”När jag ser henne vill jag säga tack, du har gjort ett bra jobb. Titta på min dotter – hon är vacker inifrån och ut ”.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna otroliga video med dina vänner på Facebook!

You Might Like These

Leave a Comment