Allmänt

Mannen gifter sig med 5 kvinnor, men vad som händer i deras hus chockar alla!

Normalt sätt när man tänker på giftemål så brukar ju detta vara mellan två personer. Men det finns dom som väljer att gifta sig med betydligt fler personer än bara en. Du ska nu få höra om en man som gifte sig med 5 personer samtidigt, ja du läste helt rätt. Detta är en polygamistfamilj som är så kontroversiell att även andra polygamister har chockats. 

Mannen är Brady Williams och är en före detta biskop som totalt har fem fruar och 24 barn. Familjen består totalt av 30 personer och dom lever i två hus intill varandra, men varje fru och hennes barn får sitt eget rum. 

Bradys fruar heter Paulie, Robyn, Rosmary, Nonie och Rhonda. Varje natt blandar Brady mellan dem så att varje fru får sova med honom minst var femte natt.

Även om deras relation har väckt mycket uppmärksamhet världen över så tycker dom inte att det är något märkvärdigt. Dessutom om det är en av fruarnas födelsedagar, får de tillbringa en extra natt med sin make. ”Det är inte så komplicerat. Vi älskar varandra ”, säger Brady. ”Det är ett normalt förhållande gånger fem.”

Du kan själv se i videoklippet där alla fruar sitter ner och pratar om deras relation. Detta är verkligen inte något man ser varje dag!

Dela detta med dina vänner så dom också får läsa detta. 

Se mer om familjen här under:

Comments are closed.