Viralt

Mannen vägrade gå till sjukhuset. Flera år senare är läkarna CHOCKADE över hur han ser ut!

När han var i tjugoårsåldern, märkte Stefan Zoleik att hans käke var större än normalt … och den skulle inte sluta växa.

År 2004 fick han diagnosen Madelungs sjukdom, en ämnesomsättningssjukdom som orsakar fettumörer att växa på hans ansikte.

En av tumörerna växte direkt under hakan och från öra till öra. På nästan 7kg, blev tumören så tung att Stefan knappt kunde röra huvudet  I själva verket hade han valt att sluta sitt jobb som bilmekaniker eftersom det var alltför obehagligt att arbeta.

Inte bara Stefan känna de fysiska effekterna av tumören, men det tog en känslomässig smäll. Att människor ständigt pekar och stirrar på hans ansikte.

Trots hans ovanliga utseende, så gifte Stefan sig och fick två barn. Med en fru och barn att förlita sig på började Stefan isolera sig själv eftersom han skämdes för att vara ute bland folk.

År 2014, Stefan fick äntligen den medicinska behandlingen han behövde; läkare gick slutligen med på att operera på honom. Kirurgen Igor Homola tillbringade fem timmar med att skära bort tumören på Universitetssjukhuset i norra Slovakien.

Nu vid 47 års ålder, har operationen drastiskt förändrat Stefans vardag och hans utseende.

Till slut insåg Stefan att det var hans familj som försåg honom med den tro och det stöd han behövde, både före och efter operationen.

Slutsatsen är att Stefan inte längre skäms för att visa sitt ansikte.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna video med dina vänner på Facebook!