Hälsa

Med dessa 2 ingredienser rensar du dina tarmar, går ner i vikt OCH får extra energi! WOW!

Har det varit en tid med mycket ohälsosam mat och dryck och kanske lite för mycket festande? Då kan det vara tid att rengöra och spola gifter från kroppen och återställa matsmältningssystemet till en nystart. Ett bra sätt att börja är med att rengöra tarmsystemet.

Vi har utforskat många livsförändrande ingredienser i tidigare artiklar, och denna enkla åtgärd kommer att hjälpa dig att rengöra ditt tarmsystem när du behöver det gjort snabbt.

Med de här två ingredienserna rengör du snabbt och lätt ditt tarmsystem

Denna drickbara huskur är lätt, skonsam och effektiv. Det hjälper kroppen att filtrera bort det dåliga och behålla den goda bakteriebalansen i matsmältningssystemet.

Så här fungerar det!

Ofiltrerad äppelcidervinäger har blivit populärt nyligen, från både den medicinska forskarsamhället och även från dem som letar efter naturläkemedel för hälsoproblem. Det är billigt och ger många hälsofördelar, för tarmsystemet, hälsan och för resten av kroppen också.

När du handlar äppelcidervinäger, leta efter den sort som fortfarande har skumma saker som flyter på botten av flaskan. Detta är bra grejer, eftersom det har en hel del näringsmässiga fördelar som inte har filtrerats bort av de bearbetade och pastöriserade typerna av äppelcidervinäger. Dessa ofiltrerade partiklar kommer att ge dig mest fördelar.

Äppelcidervinäger innehåller bakterier, som kombineras med syre för att jäsa äppelcider i vinäger. Detta är bakterier som bryter ner maten i vår tarm. Äppelcidervinäger kan också bidra till att minska oegentligheter i tarmarna, samt sänka blodsockernivån efter en måltid, och sänka blodtrycket.

Hur man gör den här huskuren!

Det här receptet är mycket enkelt. De två ingredienser du behöver är opastöriserad/ofiltrerad äppelcidervinäger, rå honung. Skaka flaskan med äppelcidervinäger för att blanda upp det ofiltrerade som lägger sig på botten .

Till ett glas med 25 cl varmt vatten tillsätter du:

· – 2 matskedar äppelcidervinäger
· – 2 matskedar av rå honung

Rör denna blandning väl tills honungen löser sig. Du kan dricka detta i början av dagen eller när du känner att du behöver. Känn dig fri att fortsätta dina normala dagliga aktiviteter utan oro.

Du behöver inte vara nära ett badrum ständigt med den här typen av rengöring av tarmsystemet.

Hälsoeffekterna av den här huskuren!

Forskare i Journal of Food Science säger att äppelcidervinäger kan göra mycket bra för kroppen.

Forskarna säger att äppelcidervinäger har många bioaktiva föreningar och ger hälsofördelar som inkluderar:

* Antioxidant
* Förhindrar diabetes
* Antimikrobiell
* Förhindrar cancertumörer
* Hjälper fetma
* Hypertoni
* Sänker kolesterolet

Särskilt när det gäller tjocktarmscancer, citerar forskarna en japansk studie som fann att risvinäger minskade tjocktarmscancer hos råttor och befanns döda andra typer av cancerceller, inklusive lung-, bröst-, urinblåsa och prostatacancerceller.

Och som du ska få se i videoklippet här nedanför så kan man använda den här blandningen till att få en energikick på morgonen!

Dela gärna denna smarta video med dina vänner på Facebook!