Familj

Om din pojkvän någonsin gör dessa 4 saker, LÄMNA HONOM!

Konceptet av en kärleksfull relation mellan två parter bör endast handla om kärlek och respekt, och det bör aldrig glömmas. Det finns ett överflöd av verkligt sunda relationer där båda de parter kommunicerar, visar respekt och tillgivenhet, och arbetar hårt för att hålla förhållandet i god status.

Tyvärr finns det också ett överflöd av relationer som inte ser någonting av de tidigare nämnda förhållandet. Ännu mer beklämmande är att många av dessa destruktiva relationer utvecklats trots tidiga tecken på dysfunktion. För kvinnor, bör dessa tecken vara mycket tydliga och skrika ”Gift dig inte med honom!”. De fyra största tankeställarna bör vara:

Temperament och våld – Våld behöver inte bli fysiskt för att vara fel. Om en man är benägen att överdrivna verbala utbrott och fysiska åtgärder såsom att förstöra egendom, kan det vara något annat än en tidsfråga innan det våldet är vänds mot sin partner i form av fysisk misshandel. Värst av allt, humör och våld tenderar att eskalera och är inte lätt att fastställa utan rådgivning.

Otrohet – ”En gång otrogen, alltid otrogen”. När en person har visat viljan att gå över gränsen, kommer viljan alltid att finnas. Om man har en historia av otrohet i tidigare relationer eller otrohet tidigt i de befintliga, är nödvändig kärlek och respekt inte närvarande och det kommer bara att bli värre. Relationer kan bara växa om människor tar dem en i taget.

Missbruk – Drogmissbruk, alkoholism, sexmissbruk och spelberoende är alla mycket destruktiva beteendeproblem som tenderar att ta ner allt i sin väg. Alltför många kvinnor känner sig tvingade att ”rädda” missbrukaren från sig själv. Verkligheten är att de flesta missbrukare behöver intensiv rådgivning och stöd bara för att vinna och uns av avhållsamhet och kvinnor är dåligt förberedda för att ”fixa” en sjuk missbrukare.

Possessivt beteende – Om en man uppvisar tecken på extrem svartsjuka och ägande över sin partner, lider han troligen av låg självkänsla och lite självförtroende. En mentalt frisk människa förstår en kvinnas behov av social interaktion och kommer inte att komma i vägen. Tyvärr leder ofta possessiva beteenden till våld.

Om din partner uppvisar något av dessa tecken, är det bästa alternativet att gå vidare och hitta en sund relation du förtjänar. Inte falla offer för ditt behov av att vårda och rädda en skadad man. Rätt man är den som redan har fokuserat på sina problem för att bli den man du verkligen vill ha och behöver.

Se själv i videon här nedanför:

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!