Viralt

Publiken skrattar och kallar honom tjockisen. Men se när han börjar dansa!

Många som är överviktiga blir ibland utsatta för mobbning på grund av deras vikt. Detta är fullständigt oacceptabelt och bör aldrig hända, men ändå så är många med om just detta. Det bästa är när någon som blir utsatt en dag får en revansch, och visar att mobbarna hade helt fel. Ett sådant ögonblick ska vi nu får ta del av, detta kan nämligen vara det häftigaste du kommer se på bra länge.

John Lindo har länge blivit trakasserad för sin övervikt. Han är både lång och väger mycket vilket gör honom till en stor man. Det bästa han vet är att dansa, men när han dansar får han ofta höra skratt och eleka kommenterar när han är ute på dansgolvet. Detta är dock inget som har hindrat honom för att följa sin dröm och passion.

Vi ska nu se när John går upp på dansgolvet medan många skrattar åt honom. Men dom ska snart få smaka på sin egen medicin när han väl börjar dansa!

När John börjar dansa chockar han alla i rummet. Och dom som tidigare skrattat och kallat honom för ”tjockisen” säger inte mycket. Dom blir faktiskt helt stumma av det dom får se.
Det är verkligen ett helt fantastiskt ögonblick och det är riktigt roligt att se när han äger dansgolvet och showar loss. Detta kan vara det mest härliga klipp vi sett på mycket länge!

Se Johns revansch i videoklippet här under, och glöm inte att DELA detta med dina vänner.

Se videoklippet här under: