Tre män omringar det gamla paret: Då inser polisen vad som händer

Tre män omringar det gamla paret: Då inser polisen vad som händer

Det äldre paret i den här videon är 101 och 100 år gamla och de hade stannat vid en bensinstation när allt hände. De var på väg tillbaka in i bilen när tre stora män lade märke till dem.

På grund av kvinnans höga ålder (101 år) började hennes ben att vikas ihop under henne när hon försökte komma in i bilen, och hennes man kämpade för att hjälpa henne. Det var då de tre männen kom från ingenstans – och hjälpte till!


En annan person såg alltihop, men insåg snart att de var i goda händer. Därför bestämde hon sig för att filma männens goda gärning.

Videon visar hur de säkert och försiktigt hjälper den gamla kvinnan att komma in i passagerarsätet i bilen. Du ser också hur mannen tackar männen, och det är uppenbart att han uppskattade deras hjälp!

Kvinna som filmade allt bad om tillstånd att dela det på sociala medier, och på kort tid fick videon över 5,6 miljoner visningar! Män Freddy G, Marty och Joc Koe Stoe hyllas nu som vardagshjältar i kommentarfältet, och många säger att “detta bevisar att det fortfarande finns godhjärtade människor i världen!”

Se själv den hjärtvärmande videon nedan och dela den gärna med dina vänner på Facebook om du också tycker att det här var bra gjort av männen!

You Might Like These

Leave a Comment