Familj

Visste du att par som fiser inför varandra håller bättre ihop! FANTASTISKT!

Att fisa är helt normalt. Jag vet inte vad problemet är med fisar, men jag antar att vi bor på en plats där det är en sak som folk inte vill prata om.

Det är intressant att i relationer, är att fisa inför varandra något som många anser en relationsmilstolpe. Massor av människor kan tydligt komma ihåg första gången deras partner släppte en fis framför dem. Dessa minnen blir roliga, gulliga stunder, som vi oftast hör på bröllop eller andra liknande tillfällen.

Så, låt oss gå till botten av det och räkna ut vad som är med så speciellt med att fisa.

När du börjar på allvar dejta någon du verkligen gillar, kan det kännas som trycket (bokstavligen) är på.

Detta innebär att du förmodligen alltid vill sätta ditt bästa, mest perfekta fot framåt och det inkluderar att aldrig prutta inför din dejt.

Tänk på det. Du gör alltid säker baserat på att det ser ut som dit liv är perfekt på alla sätt. Det kan vara ansträngande, och låt oss erkänna det, ge dig lite magknip.

Vi kan inte leva så här.

Det måste finnas en punkt i ett förhållande som är allvarlig, eller på gränsen till att vara allvarlig, där det känns som att det är en acceptabel sak att fisa framför din partner. Alla gör det, eller hur? Så vem bryr sig ?!

Tja, tur för oss, det har skett en viss forskning om när det är okej att fisa framför din partner.

Enligt en opinionsundersökning där 125 personer deltog verkar det som …

…Att cirka 51% av de tillfrågade tyckte att det var okej att fisa framför din partner efter sex månader eller mindre av dejtande. Samtidigt så väntade 25% mellan sex månader och ett helt år innan de kände sig bekväma nog.

Det är något som är intressant med sexmånaders milstolpen.

En opinionsundersökning visar att den högsta andelen av människor väntar i två till fem dejter för att ha sex och en annan undersökning visar det tar ungefär fem månader att säga ”jag älskar dig.”

Så vi kommer att sova tillsammans och även säga att jag älskar dig innan vi kommer fisa runt varandra ?! Kom igen nu! På riktigt? Reality check: Om du har sovit över så har du förmodligen redan pruttat framför din partner.

Här är det: fisa i er relation är bra för dig.

Tja, fisa i allmänhet är bra för dig. Med gas är ett tecken på att du äter rätt! En frisk person kan fisa upp till 18 gånger per dag. Fisa kan också orsakas av andra problem som kan uppstå när någon har intestinala och kostfrågor.

Men att prutta i ert förhållande är bra för din relation.

Att kunna fisa framför och kanske även med din partner är en tecken av acceptans, både av dig som person och din kropp och att ni båda faktiskt är människor (duh). Att vara intim med någon handlar inte om att sätta på en mask och gömma aspekter av dig själv. Det handlar om att vara med någon som älskar och accepterar dig för vem du är! Pruttar och allt.

En kolumnist för Cosmopolitan, Jessica Gentile sa :

”Erkänn att det är en naturlig mänsklig funktion, en viktig del av livet. Skit händer bokstavligt talat. För oss alla. Om ärlighet och öppenhet är viktiga komponenter till en sund relation, varför dölja det oundvikliga? Om du och din partner är dedikerade till att berätta för varandra allt, varför lämna ut de mest grundläggande komponenten i din biologi? ”

Dela gärna denna artikel med dina vänner på Facebook!